واردکننده آسه سولفام ک - تولیدکننده شیرین کننده مصنوعی

قیمت شیرین کننده مصنوعی سدیم ساخارین

واردکننده آسه سولفام ک - تولیدکننده شیرین کننده مصنوعی

قیمت شیرین کننده مصنوعی سدیم ساخارین

عرضه کننده زایلین مخلوط انبار اصفهان

اورتوزایلین برای ساخت پلاستیسایزرها، داروها، سموم دفع آفات، رنگ و فتالئیک انیدرید مورد استفاده قرار می گیرد.
ارتو زایلن ایزومری از زایلن ها است و در طی فرآیند تقطیر حاصل می شود. زایلن دارای یک حلقه بنزن و دو گروه متیل متصل به آن است که دو گروه متیل کنار هم در روی حلقه بنزن ( اتم های شماره 1 و 2 ) قرار می گیرند. ارتو زایلن را به عنوان ماده خام اولیه برای تولید فتالیک انیدرید و نیز درتولید پلی وینیل کلراید (PVC) استفاده می کنند . فرمول شیمیایی اورتو زایلن C8H10 است. اورتو زایلن را با نام o-xylene نیز می شناسند.
دی اکسید تیتان در تهیه الیاف مصنوعی نیز استفاده می شود . پودر دی اکسید تیتان خالص به عنوان رنگدانه در فرآورده های غذایی کاربرد دارد . دی اکسید تیتانیوم در کرم های ( لوسیون ها ) ضد آفتاب استفاده می شود
ی اکسید تیتان برای التیام سوزش های پوستی مورد استفاده قرار می گیرد و منعکس کننده اشعه ماوراء بنفش خورشید است و بدین جهت در ساختن کرم ها و لوسیون های ضد آفتاب ( ضد سوختگی ) استفاده می شود . از پودر در اکسید تیتان در ساخت قاب کپسولهای دارویی و پوشش قرص ها نیز استفاده می شود .مصرف سالیانه عنصر تیتانیوم و ترکیبات آن 105 تا 106 تن می باشد . تقریباً 95% تیتان به فرم اکسید تیتان TiO4 مصرف می شود و یک رنگدانه دایمی و به شدت سفید رنگ با قدرت پوششی خوب در
دی اکسید تیتانیوم یکی از اکسید های مهم تیتانیوم در صنعت است و بعنوان مهمترین رنگ دانه مورد استفاده قرار میگیرد از جمله کاربردهای دی اکسید تیتان در صنایع رنگ سازی سرامیک پلاستیک و... می باشد. تنها حدود 5% تیتان موجود در طبیعت بصورت فلز تیتان مورد استفاده قرار میگیرد و 95% بصورت دی اکسید تیتانیوم و بیشتر در صنایع رنگ سازی بکار میرود.
کاربرد: به عنوان امولسیفایر در صنایع ژله ، چیپس و آبمیوه به کار میرود.
مونوسدیم فسفات (به انگلیسی: Monosodium phosphate) با فرمول شیمیایی NaH۲PO۴ یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب‌کم ۲۴۲۰۴ است. که جرم مولی آن 119.98 g/mol می‌باشد. شکل ظاهری این ترکیب، پودر سفید یا کریستال است.
فوماریک اسید به طور طبیعی در شاهتره (با نام علمی Fumaria officinalis)، گلسنگ و خزه یافت می­شود. فومارات در چرخه اسید سیتریک که یکی از چرخه های مورد نیاز برای تولید انرژی سلول ها از آدنوزین تری فسفات به دست آمده از غذا است، واسطه ای است که در اثر اکسیداسون سوکسینات( توسط آنزیم سوکسینات دهیدروژناز ) تولید شده و سپس توسط آنزیم فوماراز به مالات تبدیل می­شود. پوست انسان در معرض آفتاب اسید فوماریک تولید می­کند. فومارات محصول چرخه اوره نیز هست.
در حال حاضر در محصولاتی چون نوشیدنی ها، پوینگ، دسر و پودرهای پخت وجود دارد. فوماریک اسید جایگزین مناسب تارتاریک اسید و گاهی اسید سیتریک می­باشد. در چیپس های طعم دار مثل چیپس سرکه نمکی به عنوان طعم سرکه و هم چنین برای ایجاد عطر و بوی ترشی به سایر مواد غذایی افزوده می­شود. این ماده افزودنی کمک می­کند مزه غذا تا مدت بیشتری در دهان احساس شود. از این نظر فوماریک اسید در محصولات لبنی همچون کشک مایع، شیرخشک، ماست های طعم دار و پنیر وجود دارد.
فوماریک اسید یا ترنس بوتندئونیک اسید ترکیبی شیمیایی با فرمول HO2CCH=CHCO2H است با جرم مولی07/116 g/mol است. این ماده به شکل بلورهای سفید یکی از دو ایزومر غیر اشباع دی کربوکسیلیک اسید است (ایزومر دیگر مالئیک اسید است).
وزن مخصوص محلول اشباع آمونیاک 0/88 گرم بر سانتیمتر مکعب است. گاز آمونیاک قابل افروزش و حدود اشتعالش ۱۶-۲۵ درصد حجمی گاز آمونیاک در هوا است. حضور مواد نفتی و دیگر مواد افروختنی خطر آتشگیری را افزایش می‌دهد.
آمونیاک گازی است بی رنگ، با مزهٔ فوق العاده تند و زننده که اشک‌آور و خفه کننده است. گاز آمونیاک از هوا سبک تر بوده و به سهولت به مایع تبدیل می‌شود. آمونیاک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.