واردکننده آسه سولفام ک - تولیدکننده شیرین کننده مصنوعی

قیمت شیرین کننده مصنوعی سدیم ساخارین

واردکننده آسه سولفام ک - تولیدکننده شیرین کننده مصنوعی

قیمت شیرین کننده مصنوعی سدیم ساخارین

واردکننده دی اکسید تیتان آلمانی ۲۱۹۰ - انبار تهران حداقل مقدارسفارش:200کیلوگرم


انیدرید مالئیک از مواد حد واسط با اهمیت در صنایع پایین ‌دست پتروشیمی است که سالیانه به مقدار قابل توجهی در جهان به مصرف می‌رسد.این ماده تحت تأثیر کاتالیزور مناسب به فرمهای ایزومری خود یعنی اسید فوماریک و سپس اسید مالئیک تبدیل می‌شود.
سدیم هیدروکسید یک باز فلزی بسیار سوزآور (سوزآور به معنای مادۀ خورنده) است و نمکی قلیایی است که در آب، متانول و اتانول حل می‌شود. سدیم هیدروکسید چه در حالت جامد و چه در حالت مایع به شدت رطوبت و کربن‌دی‌اکسید هوا را جذب می‌کند.
دی اکسید تیتانیوم یکی از اکسید های مهم تیتانیوم در صنعت است و بعنوان مهمترین رنگ دانه مورد استفاده قرار میگیرد از جمله کاربردهای دی اکسید تیتان در صنایع رنگ سازی سرامیک پلاستیک و... می باشد. تنها حدود 5% تیتان موجود در طبیعت بصورت فلز تیتان مورد استفاده قرار میگیرد و 95% بصورت دی اکسید تیتانیوم و بیشتر در صنایع رنگ سازی بکار میرود.
کاربرد : به عنوان ضدیخ ، حلال و سوخت بکاربرده می شود. متانول تولید شده از چوب و سایر ترکیبات آلی را متانول آلی یا بیو الکل می نامند که یک منبع تجدید شدنی برای سوخت استو می تواند جایگزین مشتقات نفت خام شود.با این همه ، از بیو الکل 100 درصد نمیتوان در ماشین های دیزلی بدون ایجاد تغییر در موتور ماشین استفاده کرد.
در سال 1923 شیمیدان آلمانی ، ماتیاس پیر ، متانول را از گاز سنتز ( مخلوطی از co و H2 که از کک بدست می آید.) تولید کرد. در این فرآیند ، از کرومات روی به عنوان کاتالیزور استفاده می شد و واکنش در شرایط سختی مانند فشار 300-1000 اتمسفر و در دمای حدود 400 درجه سانتی گراد انجام می گرفت. در شیوه مدرن تولید متانول ، از کاتالیزور هایی استفاده می شود که در فشارهای پایین عمل می کنند و کارایی موثرتری دارند.
تاریخچه : در فرآیند مومیایی کردن در مصر باستان ، از ماده ای استفاده می شد که حاوی متانول بود و از تجزیه حرارتی چوب بدست می آمد. متانول خالص اولین بار در سال 1661 توسط رابرت بویل از چوب استخراج شد. در سال 1834 شیمیدان های فرانسوی انجمن jean-babtist ، ترکیب عناصر آن را بدست آوردند و همچنین کلمه متیلن را به شیمی آلی معرفی کردند.
فروش انیدرید مالئیک,انیدرید مالئیک مالئیک انیدرید،فروش مالئیک انیدرید،خرید مالئیک انیدرید
انیدرید مالئیک از مواد حد واسط با اهمیت در صنایع پایین ‌دست پتروشیمی است که سالیانه به مقدار قابل توجهی در جهان به مصرف می‌رسد.این ماده تحت تأثیر کاتالیزور مناسب به فرمهای ایزومری خود یعنی اسید فوماریک و سپس اسید مالئیک تبدیل می‌شود.
سود سوزآور در صنایع مختلف و معمولاً به عنوان یک باز شیمیایی بسیار قوی در ساخت خمیر کاغذ و کاغذ، منسوجات، آب آشامیدنی، صابون‌ها و شوینده‌ها کاربرد دارد.سود مایع در صنعت تولید آلومینیم نقش بسیار مهمی دارد.
سدیم هیدروکسید (Sodium Hydroxide) یا سود سوزآور(Caustic Soda) ترکیبی معدنی با فرمول NaOH است که به صورت جامد (پرک یا گرانول) و یا محلول‌هایی با غلظت‌های مختلف می‌تواند وجود داشته باشد. سدیم هیدروکسید یا سود سوزآور با آب، محلول اشباع تقریباً 50% (وزنی) را تشکیل می‌دهد(این محلول اشباع در صنعت به سود مایع معروف است). سدیم هیدروکسید یک باز فلزی بسیار سوزآور (سوزآور به معنای مادۀ خورنده) است و نمکی قلیایی است که در آب، متانول و اتانول حل می‌شود. سدیم
این اسید از افتخارات ما ایرانی‌هاست، زیرا کاشف آن، دانشمند ایرانی، زکریای رازی بوده است که در قرن سوم هجری (نهم میلادی)، از تقطیر سنگ‌های معدنی برخی سولفات‌های فلزی( سولفات آهن و مس) آن را به دست آورد. جابربن حیان و زکریای رازی روغن ویترول (اسید ترکیبات سولفاتی) را جز ترکیبات معدنی طبقه‌بندی کردند و بعدها ابن‌سینا کاربرد این ماده و دیگر ویترول‌ها (سولفات‌ها) را در علم پزشکی بررسی کرد.
سولفوریک اسید یک اسید معدنی بسیار خورنده با فرمول مولکولی H2SO4است. این ماده مایعی ویسکوز و بی‌رنگ یا با رنگی مایل به زرد است. سولفوریک اسید بسیار خورنده است و برای فلزات، بافت‌های زنده و حتی سنگ‌ها خوردگی ایجاد می‌کند و خواص هیدرولیز و اکسیدکنندگی بسیار قوی دارد.
نام کالا:اورتوزایلین 98% فرمول شیمیایی:C6H4(CH3)2 شکل ظاهری:مایع بی‌رنگ شفاف نوع بسته‌بندی:تانکر - بشکه برند:اصفهان - بندر امام محل تحویل:درب پتروشیمی - انبار تهران حداقل مقدارسفارش:200کیلوگرم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.