پیشگامان شیمی آریا تولید کننده انواع روان کننده های بتن از جمله فوق
روان کننده های بتن. تولید و فروش روان کننده و فوق روان کننده بتن در
انواع گوناگون فوق روان کننده بتن وکاهنده آب بتن با حالت نوترال جهت
تولیدبتن واجرای بتن ریزی درهوای معتدل برپایه پلی نفتالین سولفونات
وملامین فورمالدئید سولفونه منطبق فروش فوق روان کننده بتن و فراورده های
سیمانی بر پایه کربو اکسیلات و با 55درصد ماده جامد استفاده از روان کننده
بتن دیرگیر در موارد معمول جهت افزایش
ترکیبات طبیعی بازیافت شده از صنایع چوب و کاغذ، که طی یک فرآیند شیمیایی
پالایش، توسط گروه های عاملی سولفونات فعال و با مکانیسم دافعه
الکترواستاتیک باعث دافعه ذرات سیمان می شود.
این مواد توانایی کاهش آب تا بیش از 15 درصد را دارند و معمولا جهت بتن های
کم سیمان با نسبت آب به سیمان بالا به مصرف می رسند.
نمک طعام یا سدیم کلرید، یک ترکیب یونی است که از واکنش بین سدیم مذاب و
گاز کلر بدست می آید. این واکنش همراه با تولید گرما و نور انجام می گیرد.
در طی این واکنش یک الکترون از اتم های سدیم به اتمهای کلر منتقل می شود و
هر دو به آرایش هشت تایی می رسند. در این فرآیند سدیم به کاتیون سدیم و کلر
به آنیون کلرید تبدیل می شود.
حدود 50 درصد از سولفات آلومینیوم موجود در جهان در کاغذسازی و کارتون
سازی استفاده می شود.از سولفات آلومینیوم به دلیل سه ظرفیتی بودن یون
آلومینیوم و توانایی بالای آن در انعقاد و لخته سازی ذرات کلوئیدی ، در
تصفیه آب و فاضلاب استفاده می شود.
ترکیبات طبیعی بازیافت شده از صنایع چوب و کاغذ، که طی یک فرآیند شیمیایی
پالایش، توسط گروه های عاملی سولفونات فعال و با مکانیسم دافعه
الکترواستاتیک باعث دافعه ذرات سیمان می شود.
امولسیون به مخلوط دو ماده (مایع) امتزاج ناپذیر مانند مخلوط روغن و آب
اطلاق می شود که می توان این دو ماده را توسط مواد امولسیون کننده
(امولسیفایر) به مخلوط پایدار و تکفاز تبدیل نمود بطوریکه دو ماده تکفاز از
یکدیگر جدا نشوند. بر همین اساس می توان با استفاده از امولسیفایرها،
ترکیبات سنگین آلی و حلالهای قطبی نظیر آب را با یکدیگر ترکیب و به صورت
مخلوط قابل امتزاج و پایدار درآورده، شرایط را برای انجام بهینه واکنش در
این مخلوط مهیا نمود.
یکی از خصوصیات مهم که بر اساس آن امولسی فایرها را تقسیم بندی میکنند بر
اساس خصوصیت انحلال آنها و یا به اصطلاح HLB میباشد. HLBمخفف
Hydrophilic/Lipophilic Balance است که نسبت آب دوستی و چربی دوستی امولسی
فایرها را نشان میدهد.
معیار HLB به انتخاب امولسی فایر مناسب کمک میکند به طوری که امولسی
فایرهایی با HLB پایین برای سیستم امولسیون آب در روغن (W/O) مناسب هستند و
امولسی فایرهایی با HLB بالا برای امولسیون های روغن در آب (O/W) کاربرد
دارند.